Werkwijze

De beste manier om andere mensen te helpen leren, groeien en veranderen, is door hen te helpen dichter bij hun ideale zelf te komen – hun dromen en visie op hun ideale toekomst.

Richard Boyatzis, Melvin Smith & Ellen van Oosten

 

Oriënterend gesprek

Wanneer je contact met mij opneemt, maken we een afspraak voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek. (Let op! Mijn bericht kan in de SPAM-box terecht komen).

 

Tijdens dit gesprek verkennen wij jouw vraagstuk. We verhelderen wat je met de coaching wilt bereiken. Uiteraard maken we ook kennis met elkaar en kijken we of er een persoonlijke klik is.
 

In dit gesprek beantwoord ik jouw overige vragen over coaching, mindfulness – meditatie, het traject – programma, de voorwaarden en mijn werkwijze. 

 

 

Akkoord

Als er een klik en vertrouwen is, en jij bent (of jouw werkgever is) akkoord met de voorwaarden (aantal gesprekken en investering), dan start het coachingstraject of het mindfulness- meditatieprogramma.

 

 

Gesprekken – sessies

We kunnen de coachgesprekken voeren of de mindfulness-/ meditatiesessies beoefenen in een prettige en veilige spreekruimte. Online kan uiteraard ook. Of ook heel prettig, buiten, wandelend in de natuur.

 

 

Benadering

Tijdens de coaching maak ik gebruik van verschillende vormen van coaching die hun effectiviteit en praktische toepassing de afgelopen jaren hebben bewezen. Denk hierbij aan oplossingsgerichte coaching, acceptance en commitment training (ACT), talentgedreven en waarderend coaching, kracht- en zijnsgericht en wandel- en natuurcoaching.

 

 

Tijdens de mindfulness en de meditaties maak ik gebruik van de kennis en ervaring opgedaan tijdens SeeTrue mindfulness opleiding, aangevuld met een grote diversiteit aan opgedane kennis en ervaringen in online- programma’s, boeken, gevolgde meditaties en yogalessen.

Benieuwd naar hoe anderen mijn werkwijze ervaren? Neem eens een kijkje bij mijn reviews!