Werkgever

Effectieve coaching in uw organisatie

 

Uit overleg met HR- en mobiliteitsadviseurs, managers en leidinggevenden, bedrijfsartsen en casemanagers blijkt dat Morene Coaching effectief wordt ingezet bij een verschillende vraagstukken in een organisatie. 

 

Bij grote veranderingen in de organisatie is er behoefte aan ondersteuning van de medewerkers en HR om met de onzekerheid, onduidelijkheid en de complexiteit die veranderingen met zich meebrengen om te gaan. Door medewerkers juist dan de ondersteuning bieden die ze nodig hebben om op een effectieve wijze met de verandering om te gaan vervult HR en management een belangrijke taak. Ze ondersteunen hiermee de medewerkers om mee te groeien met de dynamiek van de verandering. 

 

Ook wanneer er geen grote verandering is in de organisatie en er ruimte is voor groei en ontwikkeling is coaching effectief. Coaching stimuleert de medewerker tot zelfsturing, zelfbewustzijn en daarmee tot groei en ontwikkeling.

 

Daarnaast wordt Morene Coaching effectief ingezet in de volgende situaties: 

 

De manager, leidinggevende of HR-adviseur signaleert een coachbehoefte van een medewerker. 

  • De medewerker worstelt bijvoorbeeld met verantwoordelijkheid, werk & privé balans, zelfvertrouwen, perfectionisme, etc.
  • De medewerker heeft last van stress- en spanningsklachten en dreigt uit te vallen.
  • De medewerker heeft te maken met een verlieservaring (overlijden, ziekte, scheiding, verlies van baan) en dit heeft veel impact.  

 

Morene Coaching begeleidt uw medewerker deskundig, resultaatgericht en op maat. 

 

Daarnaast wordt Morene Coaching ingezet als onderdeel van talentontwikkeling, binden en boeien, onboarding of vitaliteits-, duurzaamheids- of leiderschapsprogramma.

 

Ook geeft Morene Coaching workshops bij bijvoorbeeld de  Week van de Loopbaan, de week van Werkstress, de week van Vitalteit etc. D.m.v. workshops of trainingen helpt Morene Caoching medewerkers, HR of management bewust te maken van processen en patronen bij verandering, stress en burn-out, vitaliteit of loopbaanveranderingen. 

Kenmerkend voor al deze vormen van begeleiding is dat Morene Coaching effectief, deskundig en op maat oplossingen biedt.
 
Wil je graag een orienterend gesprek over wat Morene Coaching voor jouw organisatie en jouw medewerkers kan betekenen? Neem contact op via info@morene-coaching.nl of 06 – 52 13 62 91.