Reviews

Het coachingstraject met Sandra heeft mij blij verrastIk ging dit traject in met mijn ervaringen met eerdere soortgelijke begeleidingsgesprekken, waarbij de oorsprong van mijn handelen altijd werd gezocht in de opvoeding. Anders dan een neerslachtig gevoel, leverde mij dit geen aanknopingspunten op.


Het traject met Sandra daarentegen was heel erg in het hier en nu. Gericht op de manier waarop ik met mijn gedachten en gevoelens om kan gaan, in plaats van te zoeken naar de herkomst ervan. Samen hebben wij gezocht naar de manier waarop ik nu sterker kan zijn en op welke manier ik mijn kwaliteiten kan inzetten. Dit traject heeft mij inzicht opgeleverd in mijn belangrijkste drijfveren in mijn werk en het leven én in de kernkwaliteiten die ik daarbij heb ontwikkeld.


De praktische aanknopingspunten van Sandra pas ik nu toe. Met deze kennis heb ik ook de rust dat ik mij wel red. Waar ik ook werk.

Anneke

Uiteraard had ik geen coach nodig, maar uit nieuwsgierigheid ben ik toch eens gaan praten. En wat blijkt? Het was heel nuttig. Sandra is een prettige coach die mij geholpen heeft om mijn gedachten helder op een rij te krijgen. Door de juiste vragen te stellen en mij nuttige gedachten-experimenten te laten doen.

 

Heb je coaching nodig voor jouw loopbaan, dan kan ik Sandra van harte aanbevelen!

Christiaan

Ik heb de samenwerking met Sandra als heel prettig ervaren. Ik zat erg vast in het denken aan alle obstakels en onmogelijkheden die het voor mij moeilijk maakten om een nieuwe stap te zetten. Door de werkwijze van Sandra heb ik meer ruimte gekregen om te denken aan hoe het wel zou kunnen lukken om een nieuwe stap te zetten. Dat heeft me enorm geholpen. Ik heb al tijdens het traject een leuke nieuwe baan gevonden.

 

Ik vond het heel professioneel hoe het Sandra lukte om mij mee te krijgen in een andere, meer constructieve manier van kijken. En daarbij vond ik de sessies ook erg gezellig!

Aletta
maart 2021

Het coachtraject met Sandra heeft me geholpen om de twijfel en het gevoel van falen over mijn voorgaande functie los te laten, en met een positieve focus te kijken naar de toekomst.

Ik heb nu een beter beeld van de dingen die maken dat ik iets graag doe, vanuit mezelf en losgekoppeld van een specifiek beroep.

 

De oefeningen die Sandra daarbij ingezet heeft, hielpen om daar structuur in te brengen. Wat ik fijn vond, is dat die oefeningen vooral een aanknopingspunt waren en door Sandra een stap verder werden gebracht door samen te kijken naar de betekenis van de resultaten.

 

Er was ook ruimte om te praten over schijnbaar ‘random’ onderwerpen, die haast ongemerkt toch ook hebben bijgedragen aan het eindresultaat.

 

Hoewel de meeste gesprekken noodgedwongen online waren, viel me op dat Sandra toch heel goed non-verbale signalen oppikte. Daardoor kon ze me als dat nodig was, heel goed een duwtje geven als ik mezelf in een valkuil aan het graven was in het proces.

Petra heeft binnen het coachtraject een nieuwe goed passende baan gevonden.

Petra
mei 2021

Het enthousiasme van Sandra is aanstekelijk. Zij zorgt voor een positieve sfeer op basis van gelijkwaardigheid. Sandra is geïnteresseerd in de mens en de beweegredenen daarvan en ze bevraagt op een prettige wijze door, totdat je bij de kern bent.

Dit leverde voor mij een spiegel op waarbij ik de kans kreeg om mezelf eens goed te beschouwen. Aan de hand van een aantal ‘games’ kwam ik erachter waar ik energie van terugkrijg en waar ik goed in ben. Na een aantal sessies deed het me beseffen dat ik van baan moest veranderen om weer het energieniveau te hebben dat ik altijd had. En ik wist ook al waar. Ook in de anderhalve meter – samenleving werkten onze ontmoetingen prima. Ik kan je de coaching bij Sandra dus van harte aanbevelen.

 

Sander heeft korte tijd na het coachtraject een nieuwe baan gevonden.

Sander

Sandra heeft mij geholpen om van een afstand naar mijzelf te kijken. Tegelijkertijd heb ik mijn doelen, dromen, waarden, overtuigingen, behoeften en sterke kanten onder de loep te nemen. Dat leverde mij een ontspannen zucht van opluchting of verlichting op. En daardoor heb ik weer ruimte om speels uit te proberen en daarin vertrouwen te hebben, zonder dat er van alles meteen moet.

 

Dat alles doordat Sandra tijd, aandacht en ruimte voor mij maakte. We hadden echt contact, en daarin voelde ik me vrij om te spelen met alle oefeningen, te reflecteren op mijn gedrag of mijn overtuigingen en bedachte belemmeringen van me af te schudden.

 

Het was me een waar plezier, en een ervaring waar ik van alles in geleerd heb. Sandra is een heerlijk, vrolijk, liefdevol mens, waarmee ik any day nog een keer zou willen sparren!

Jennifer
maart 2021

Tijdens mijn burn-out was Sandra mijn houvast. Ze gaf me ruimte, moedigde mij aan en schroomde niet om kritisch te zijn. Soms aan de keukentafel, een andere keer wandelend, hielp ze mij om weer dicht bij mezelf te komenInzichten in mijn drive, mijn kwaliteiten en uiteindelijk weer plezier in het werken. Weliswaar bij een andere organisatie, maar eentje die bij mij past en waar ik mezelf kan zijn en waar mijn kwaliteiten tot zijn recht komen.

 

Luisteren, ondersteunen, aanmoedigen, stappen maken en loslaten. Met kennis vanuit de theorie en aandacht vanuit het hart. Maatwerk ten top.

 

Alice heeft tijdens het coachtraject een nieuwe baan gevonden.

Alice

Vanaf het eerste moment heb ik prettig contact gehad met Sandra. Ze voelde goed aan waar ik behoefte aan had, nam de tijd voor me en vroeg ook goed door. De sessies met haar zijn erg leerzaam en nuttig voor me geweest. Ze hebben me inzicht over mezelf gegeven en ik heb geleerd hoe ik met bepaalde situaties om kan gaan.

 

Ook de wandelingen in de natuur waarbij we oefeningen in de praktijk hebben gebracht, heb ik als erg fijn ervaren. Ik kan Sandra aan iedereen van harte aanbevelen en zou zo weer naar haar teruggaan als ik daar behoefte aan zou hebben.

 

Marc heeft na de start van een nieuwe baan een nieuw evenwicht in zichzelf gevonden.

Marc

Het coachtraject heeft mij geleerd om beter naar mijzelf te luisteren.

De manier waarop gecoacht werd met een duidelijk doel en praktische oefeningen heb ik als heel positief ervaren.

Sandra is een coach die zich verdiept in de organisatie waarbinnen iemand werkzaam is en de werkomgeving van de betrokkene, dit maakt het makkelijker om over concrete kwesties te praten die met de werkzaamheden en/of de werkomgeving te maken hebben. Bij elke kwestie werd een een passende oefening ingezet, waardoor ik weer andere inzichten kreeg.

 

Marianne heeft haar baan behouden en gaat nu op een andere manier met vraagstukken om.
Marianne

Ik was vastgelopen in mijn leven. Het lukte mij niet zelf om in beweging te komen. Soms heb je een onafhankelijke blik van buitenaf nodig, omdat je zelf te dicht op de situatie zit. Ik heb Sandra gevraagd mij hier bij te helpen.

Samen hebben wij gewandeld in het Lage Bergse Bos in Rotterdam. Door met Sandra te wandelen ben ik niet alleen fysiek in beweging gekomen, maar ook mentaal. Tijdens de wandeling stelde Sandra heldere, uitdagende en soms confronterende vragen waardoor ik over mijn situatie na moest denken. Ook maakte ze mij hierbij bewust wat dit van binnen met mij deed.

Sandra gebruikte haar invoelende vermogen om mij te blijven uitdagen en de natuur als spiegel voor de situatie waar ik mee worstelde. Soms was dit uitdagend, soms confronterend, maar altijd met respect en zonder enig oordeel of veroordeling.

Dit heeft mij enorm geholpen en hierdoor durfde ik mij volledig open te stellen. Sandra coacht echt van mens tot mens en dat vind ik één van haar unieke kwaliteiten. Sandra is een goede natuur- en wandelcoach en een erg fijn en prettig mens.

Binnenkort ga ik weer met haar op pad!

Marcel

Als eventmanager bij Stichting De Broekriem (nu JobOn ) heb ik met Sandra een workshop mogen organiseren voor werkzoekenden over het vinden van je passie en missie.

Ik had al eens eerder aan een workshop van Sandra mogen deelnemen en dat smaakte naar meer.

Sandra is zeer betrokken, enthousiast, inspirerend en diepgaand. Zij stelt zich open en kwetsbaar op, waardoor ze een veilige en verbonden sfeer creëert. Met een glimlach en een vleugje humor weet ze mensen te raken en dicht naar zichzelf te brengen.

Sandra stemt haar coaching intuïtief goed af op de persoon en weet daardoor de juiste inzichten aan te reiken. Ze leert mensen om weer te luisteren naar zichzelf en uit hun hoofd te komen. Voor de coachingstrajecten neemt zij ruim de tijd.

Ik heb veel waardevolle woorden ontvangen en ben met nieuwe inzichten naar huis gegaan.

Martin de Kwant

De gesprekken met Sandra tijdens mijn coachingstraject waren altijd prettig en soms ook confronterend. Ik ben hierdoor tot nieuwe inzichten gekomen die mij verder helpen.

 

Sandra straalt veel rust uit en heeft een professionele, respectvolle en empathische houding. Zij weet mensen uit te dagen en te stimuleren om hun kwaliteiten écht in te zetten.

 

Sandra heeft mij gemotiveerd om meer uit mijn werk te halen en een opleiding te gaan volgen

Marriët Koen

Sandra is een toegewijde coach om het juiste talent zichtbaar te maken. Ze keek tijdens het coachtraject naar wat ik leuk vind, maar ook wat ik kan combineren met mijn passie(s). Het traject werd aangepast op mijn behoeftes en het contact is laagdrempelig.

Het coachtraject heeft mij inzichten en handvatten gegeven op werk- en privé-gebied. Ik doe nu een opleiding waar ik heel veel plezier uit haal en ik kan daardoor met een glimlach naar de toekomst kijken.

Sandra biedt een luisterend oor en ze voelt de situatie goed aan. Er was veel humor tijdens onze sessies aanwezig en de gesprekken waren prettig en verhelderend. Ze straalt rust en vertrouwen uit, neemt de tijd en geeft mij de ruimte om dingen te voelen of te zeggen. Daardoor ligt de drempel om bepaalde onderwerpen te bespreken erg laag ligt.

Ze geeft op een fijne manier feedback en je krijgt (tijdens de oefeningen) de ruimte om zelf na te denken over jouw eigen talenten en eigenschappen. 

 

Eigenlijk alleen maar positieve punten. Het was een waardevol traject!

Stephany Pechler
Fotograaf van deze website

Mijn doel van het korte ontwikkeladviestraject was om meer bewustzijn te creëren van mijn kwaliteiten en vaardigheden, dat hebben we op een fijne, speelse manier gedaan gedurende het traject, wat voor mij goed werkte. Ik weet beter wat ik belangrijk vind in een nieuwe baan en kan daar nu actief naar op zoek.


Sandra is een fijn mens, ze straalt rust uit en weet met haar kennis en doortastendheid snel tot de kern te komen. Sandra heeft een positieve kijk op dingen, wat erg verfrissend en opbeurend werkt.

Stephanie