Reviews

Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik op weg werd geholpen, en dat ik op de juiste weg werd gehouden in mijn herstel.

 

Ik heb/ben aan leren luisteren naar mijn gevoel door o.a. signalen te leren herkennen. Ook door met afstand te kijken naar het probleem en de daar uitkomende acties niet persoonlijk meer aan te trekken. En daardoor is het gelukt om vooruit te kunnen kijken.

 

Dankjewel Lieve Sandra, voor het enorme cadeau in de vorm van jouw hulp.

                                                        Madeline                                                                                                                                    April 2024

Het traject heeft er voor mij voor gezorgd dat ik bevestiging heb gekregen over wat ik wil gaan doen. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn talenten en krachten. Hierdoor kon ik uiteindelijk bepalen wat voor soort functie ik wil gaan doen. Door de burn-out ervaring in het maatschappelijk werk dacht ik dat het maatschappelijk werk was afgeschreven voor mij. In het traject heb ik geleerd dat ik wel geschikt ben voor het maatschappelijk werk, maar dat ik niet op de juiste plek zat en met de juiste doelgroep werkte. Ik heb vrede gekregen met mijn beslissing om voor nu een makkelijke functie te vervullen met weinig verantwoordelijkheden om zo bij te komen van mijn burn-out en weer werkervaring op te doen. Als ik er klaar voor ben wil ik weer graag in het maatschappelijk werk verder.

 

De oefening waarin we bespraken welke aspecten in een baan ik belangrijk vind (los gezien van welk beroep het is) vond ik behulpzaam. Hierdoor weet ik nu waar ik op moet letten bij een sollicitatie. Ik weet nu bijvoorbeeld dat ik informeel contact met collega’s belangrijk vind en dat er ruimte moet zijn om te kunnen leren.

 

Ook de oefening over de beroepen vond ik erg behulpzaam. Ik kreeg beroepen te zien waar ik verder nog nooit over nagedacht zou hebben. Op die manier kon ik ook eens buiten mijn eigen werkveld kijken. Door out of the box te denken kom je soms erachter welke aspecten van bepaalde beroepen mij aanspreken.

 

Sandra is er goed in om de positieve kanten van mensen te bekijken. Ze kan goed aanwijzen welke talenten iemand heeft. Dit heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in welke talenten ik heb.

 

Ze is erg vriendelijk en door haar zachte aard voelde ik mij vanaf het begin op mijn gemak bij haar. Ik kon mij makkelijk kwetsbaar opstellen. Ik vond het ook erg prettig dat Sandra mij aanmoedigde om te solliciteren. Ik weet niet of ik het had gedaan zonder Sandra’s duwtje in de rug. Ik ben er achteraf erg blij mee dat ik het heb gedaan.

                                                        Deborah                                                                                                                                    Maart 2024

Het traject heeft me geholpen me gehoord te voelen en beter te begrijpen wat ik graag doe, wat me vreugde en energie brengt. Ik kreeg meer duidelijkheid over mijn talenten en sterke punten en begreep hoe ik ze kon gebruiken.

 

Bovendien heb ik dankzij de steun die ik kreeg ook begrepen dat er niets mis is met mij, dit zijn processen die de meeste mensen doormaken.

 

Wat me het meest heeft geholpen waren de laatste twee sessies. Deze sessies hebben de meeste inzichten gebracht. Ik reageerde erg positief op de combinatie van open vragen, speelse technieken, het maken van mindmaps en zelfreflectie. My Talentbuilder was ook een interessante tool om te gebruiken. En, in het algemeen, de oprechte band met de coach.

 

Ik voelde me de hele tijd veilig en begrepen. Sandra was authentiek, deelde ook persoonlijke verhalen en voorbeelden, luisterde, gaf geen geforceerde adviezen, was empathisch en had speelse en creatieve technieken om mee te werken.

 

                                                          Ana Maria 

                                                         Maart 2024

Het traject heeft mij geholpen om de grote donkere wolk te laten oplossen. Ik heb tegen mijn collega gezegd dat iedereen zo nu en dan coaching kan gebruiken. 

 

De coaching heeft mij helderheid gegeven en inzicht in mijn leven door een situatie te creëren waarin je meer contact legt met jezelf en je duidelijkheid kan geven aan hetgeen je daadwerkelijk van binnen voelt.

 

Ook heeft Sandra mij geholpen mentaal de warboel op orde te krijgen en handvaten gegeven hoe ik kan zorgen dat dit of niet meer gebeurd, of als het wel gebeurd wat ik dan kan doen.

 

De oefening om in je lichaam te komen heeft een groot effect op het gehele coachingstraject. En de oefening met de foto’s heb ik als erg positief ervaren.

 

Sandra voelde goed aan wat ik nodig had. Ze zorgt voor heldere communicatie zonder overbodige informatie en sluit perfect aan bij mijn drukke leven. Zij is daarin erg flexibel.

 

Ik heb gemerkt dat Sandra een gevoelig persoon is welke snel veranderingen opmerkt aan een ander individu, en dat is zeer behulpzaam voor haar vak. Als ik bijvoorbeeld wegdroomde, had zij dat direct in de gaten en anticipeerde ze daarop.

                                                          Anoniem

                                                    November 2023

Wat behulpzaam was? Dat je veel wordt gespiegeld op je gedrag. Ik heb dit als verfrissend ervaren. Ik liep vast in mijn patronen. Sandra hielp mij die patronen te zien en te doorbreken. Wat me bijstaat is dat de vragen die Sandra stelde een persoonlijke confrontatie aangingen met mijn handelen/gedrag.

 

Ik was erg te spreken over de onderdelen waarin Sandra sprak over wat ik echt wil, vanuit het gevoel en minder vanuit het ratio denken.

 

Ook dat ze mij de spiegel voorhield dat ik veelal sprak over werk en in mindere mate over mijn persoonlijke leven. Het was het inzicht dat werk te veel centraal stond in mijn leven. Sandra was on top met haar gerichte vragen.

                                                            Anoniem

                                                        Oktober 2023

Ik vond het weer een zeer leerzaam traject. Sandra haar mening is zeer oprecht en direct. Vooral omdat ze mij op een gegeven moment vroeg of ik me niet wilde omscholen omdat hulpverlening wel echt mijn passie is.

 

Elke weken later werd ik opeens gevraagd voor een functie in het bestuur van de organisatie waar ik als vrijwilliger werk. Alsof Sandra dit voor mij had geregeld 😉

 

De oefeningen om je aandacht te richten op het lichaam, om in het hier en nu te komen vond ik behulpzaam. Ik ervaar meer plezier in mijn leven. De betere ik is rustiger, meer ontspannen, bewuster van zijn lichaam, bedachtzamer. En maakt meer verbinding en grapjes en heeft vaker een glimlach.

                                                            Andreas

                                                      September 2023

Het coachingstraject heeft mij bewuster gemaakt en heeft me weer helpen herinneren dat ik op verschillende manieren tegen situaties aan kan kijken en hoe daar mee om te gaan en mezelf op de eerste plaats te zetten.

 

Met Sandra was gelijk al een klik, wat ik heel belangrijk vind! Door te wandelen in de natuur en door mindfulness oefeningen weer meer bij mezelf te komen en daardoor beter te voelen wat ik nodig heb. Door dit regelmatig toe te passen kan ik beter om gaan met situaties die ik moeilijk vind.

 

Ook de extra informatie die ik toegestuurd heb gekregen geeft mij inzicht hoe ik de oefeningen het beste kan toepassen.

                                                            Bianca

                                                          Mei 2023

Het coachingstraject met coachwandelingen heeft me geholpen om aan de slag te gaan met mijn energielek op het werk. De wandelingen in de natuur zorgden voor een ontspannen en open sfeer, waardoor ik me vrij voelde om mijn gedachten en gevoelens te delen.

 

Sandra is professioneel en empathisch en wist precies de juiste vragen te stellen om me te helpen mijn probleem te begrijpen en verder te onderzoeken. Het was duidelijk dat ze veel ervaring had en goed wist hoe ze me kon helpen om mijn doelen te bereiken zonder hierbij sturend te zijn, of te snel oplossingen aan te dragen. 

 

Ik zou dit coachingstraject ten zeerste aanbevelen aan iedereen die worstelt met een te groot energielek op het werk of andere soortgelijke problemen. De combinatie van de coachwandelingen en begeleiding door Sandra heeft mij geholpen om op een effectieve manier mijn coachvraagstuk aan te pakken.   

                                                            Maarten

                                                            Mei 2023 

Op zoek gaan naar een andere baan (niet geheel vrijwillig) klinkt als iets zwaars, iets pittigs. Door de aanpak van Sandra en vooral ook door de persoon die zij is, bleek dat helemaal niet zo te zijn.                                                                                             

Op een lichtvoetige en open manier weet ze je, zowel letterlijk als figuurlijk, in beweging te krijgen. Hierdoor ontdekte ik weer waar mijn kracht ligt en wat ik belangrijk vind.

 

Tijdens het traject kwamen er nieuwe mogelijkheden op mijn pad. De vragen en oefeningen van Sandra hielpen enorm bij het onderzoeken naar wat bij mij past.

 

Inmiddels heb ik een andere baan gevonden. Ik kan iedereen die met vragen over zijn of haar loopbaan zit, de coaching van Sandra van harte aanraden.

    

                                                            Gerald

                                                          Augustus 2022 

Het viel heel erg op dat er een zeer goede klik was tussen Sandra en mij. Het werkte in het hele traject zeer goed, eigenlijk gewoon erg super!

 

Het coachtraject gaf mij meer rust en inzicht en handvatten voor nu en de toekomst, ook al was het soms wel erg moeilijk / emotioneel / confronterend. Hiermee bedoel ik dat sommige opdrachten al lopend soms best wel moeilijk / emotioneel / confronterend waren. Hier moet je gewoon overheen stappen. 

 

De flexibiliteit om een volgende afspraak te plannen werkte super. Zo kon het soms meerdere weken duren voordat de volgende afspraak gepland stond. Hierdoor kon ik er meer achter komen of het echt beter met mij ging / ik stappen maakte. Hierdoor kon ik het hele traject over een iets langere tijd uitsmeren.

 

Zeer goede gesprekken gehad tijdens de diverse wandelingen over het Brienenoordeiland te Rotterdam in de kou, tijdens wind (storm) / regen en zon. Wij hebben gelopen onder echt allemaal verschillende weers-omstandigheden.

  

                                                                Andreas

                                                               mei 2022

Review Noah Oktober 2021

Noah

oktober 2021

Sandra laat je met oog voor wat je aan kan naar je zelf kijken. Zo krijg je echt het gevoel dat je het vanuit jezelf doet. 

En uiteindelijk helpt dat je het beste omdat het dan geen "trucje"  is. 

Esther
oktober 2021

Sandra hielp me uit te zoeken waar ik echt behoefte aan had. Vooral op professioneel, maar ook op privévlak. Ze leerde me hoe stabiliteit en rust te vinden, en hoe te luisteren naar mijn lichaam


Sandra is een optimistische, toegewijde en warme coach. Met concrete oefeningen en tools zochten we uit waar mijn talenten lagen en in welke omgevingen ik goed gedij.


Aan het begin van ons coachingstraject was ik een (bijna) schoolverlater die de weg wat kwijt was. Nu werk ik bij mijn eerste job als redacteur en daar voel ik me goed bij. Sandra heeft me echt meer inzicht en vertrouwen in mezelf gegeven. Ik ben gegroeid. Daar ben ik haar erg dankbaar voor.


Marie heeft van de 70 sollicitanten de baan gekregen.

Marie
september 2021

Ik had direct een klik met Sandra, heel warm en open gesprek. Ik voelde me prettig vanaf het eerste moment. In zes sessies, die vooral in de natuur plaatsvonden tijdens een wandeling, heb ik inzicht gekregen in mijn talenten. Dat ik veel meer kan en wil dan ik in eerste instantie dacht toen we voor de eerste keer me elkaar in gesprek gingen. 


Met hulp van verschillende oefeningen en testen ben ik tot dit inzicht gekomen, dichtbij mijn gevoel en energie. En ik kan zeggen dat mijn coachvraag beantwoord is, mijn interesse in vogels is gewekt en ik heb een plan om ermee verder te gaan. Dank je Sandra voor je warmte en inspiratie.


Catherine heeft enige tijd na het coachtraject een andere leuke functie gevonden.

Catherine
mei 2021

Het coachtraject met Sandra heeft me geholpen om de twijfel en het gevoel van falen over mijn voorgaande functie los te laten, en met een positieve focus te kijken naar de toekomst.


Ik heb nu een beter beeld van de dingen die maken dat ik iets graag doe, vanuit mezelf en losgekoppeld van een specifiek beroep.


De oefeningen die Sandra daarbij ingezet heeft, hielpen om daar structuur in te brengen. Wat ik fijn vond, is dat die oefeningen vooral een aanknopingspunt waren en door Sandra een stap verder werden gebracht door samen te kijken naar de betekenis van de resultaten.

 

Er was ook ruimte om te praten over schijnbaar ‘random’ onderwerpen, die haast ongemerkt toch ook hebben bijgedragen aan het eindresultaat.


Hoewel de meeste gesprekken noodgedwongen online waren, viel me op dat Sandra toch heel goed non-verbale signalen oppikte. Daardoor kon ze me als dat nodig was, heel goed een duwtje geven als ik mezelf in een valkuil aan het graven was in het proces.


Petra heeft binnen het coachtraject een nieuwe goed passende baan gevonden.

Petra
mei 2021

Ik heb de samenwerking met Sandra als heel prettig ervaren. Ik zat erg vast in het denken aan alle obstakels en onmogelijkheden die het voor mij moeilijk maakten om een nieuwe stap te zetten. Door de werkwijze van Sandra heb ik meer ruimte gekregen om te denken aan hoe het wel zou kunnen lukken om een nieuwe stap te zetten. Dat heeft me enorm geholpen. Ik heb al tijdens het traject een leuke nieuwe baan gevonden.


Ik vond het heel professioneel hoe het Sandra lukte om mij mee te krijgen in een andere, meer constructieve manier van kijken. En daarbij vond ik de sessies ook erg gezellig!

Aletta
maart 2021

Het enthousiasme van Sandra is aanstekelijk. Zij zorgt voor een positieve sfeer op basis van gelijkwaardigheid. Sandra is geïnteresseerd in de mens en de beweegredenen daarvan en ze bevraagt op een prettige wijze door, totdat je bij de kern bent.

Dit leverde voor mij een spiegel op waarbij ik de kans kreeg om mezelf eens goed te beschouwen. Aan de hand van een aantal ‘games’ kwam ik erachter waar ik energie van terugkrijg en waar ik goed in ben. Na een aantal sessies deed het me beseffen dat ik van baan moest veranderen om weer het energieniveau te hebben dat ik altijd had. En ik wist ook al waar. Ook in de anderhalve meter – samenleving werkten onze ontmoetingen prima. Ik kan je de coaching bij Sandra dus van harte aanbevelen.

 

Sander heeft korte tijd na het coachtraject een nieuwe baan gevonden.

Sander
maart 2021

Sandra heeft mij geholpen om van een afstand naar mijzelf te kijken. Tegelijkertijd heb ik mijn doelen, dromen, waarden, overtuigingen, behoeften en sterke kanten onder de loep te nemen. Dat leverde mij een ontspannen zucht van opluchting of verlichting op. En daardoor heb ik weer ruimte om speels uit te proberen en daarin vertrouwen te hebben, zonder dat er van alles meteen moet.

 

Dat alles doordat Sandra tijd, aandacht en ruimte voor mij maakte. We hadden echt contact, en daarin voelde ik me vrij om te spelen met alle oefeningen, te reflecteren op mijn gedrag of mijn overtuigingen en bedachte belemmeringen van me af te schudden. 


Het was me een waar plezier, en een ervaring waar ik van alles in geleerd heb. Sandra is een heerlijk, vrolijk, liefdevol mens, waarmee ik any day nog een keer zou willen sparren!

Jennifer
maart 2021

Het coachingtraject bij Sandra heb ik als heel fijn ervaren. Ook al hebben we elkaar maar één keer fysiek gesproken en andere keren digitaal via Teams heb ik dit niet erg gevonden.


We hebben mooie gesprekken gehad. En het heeft me echt wel inzicht gegeven in hoe ik erin sta. En wat ik kan doen om dingen anders te willen.


Top coach!

Jacqueline
januari 2021

Mijn doel van het korte ontwikkeladviestraject was om meer bewustzijn te creëren van mijn kwaliteiten en vaardigheden, dat hebben we op een fijne, speelse manier gedaan gedurende het traject, wat voor mij goed werkte. Ik weet beter wat ik belangrijk vind in een nieuwe baan en kan daar nu actief naar op zoek.


Sandra is een fijn mens, ze straalt rust uit en weet met haar kennis en doortastendheid snel tot de kern te komen. Sandra heeft een positieve kijk op dingen, wat erg verfrissend en opbeurend werkt.

Stephanie
december 2020

Het coachtraject heeft mij geholpen om het beeld helder te krijgen van wat ik wil voor nu en in de toekomst. De positieve, inspirerende, talentgerichte oefening onder begeleiding van Sandra hebben daar een belangrijke bijdrage aan geleverd. 


De prettige werkwijze van Sandra geeft het vertrouwen om uit te vinden wat er echt bij je past en wat je drijfveren zijn. 

Miranda
november 2020

Het coachingtraject heeft mij inzicht gegeven in mijn kwaliteiten op werkgebied en het is mij duidelijk geworden waar ik blij van word en welke werkzaamheden mij minder liggen. Daardoor lukt het mij beter om vooruit te kijken wat mijn carrière betreft en ook verder te kijken dan alleen mijn huidige werkterrein.


Wat ik heel prettig vond gedurende traject is de open, ongedwongen sfeer waardoor elk onderwerp bespreekbaar was. Ik had het gevoel dat we gelijkwaardige gesprekspartners waren, omdat Sandra op een natuurlijke manier het gesprek aangaat en vragen stelt, zonder daarbij woorden in mijn mond te leggen.

Sandra
oktober 2020

Het coachingtraject heeft me erg geholpen om beter naar mezelf te luisteren. Het traject gaf me inzicht in welke stappen ik in een bepaalde situatie kan zetten. In elke situatie zijn er allerlei handelingen mogelijk; maar welke voelt ook goed, achter welke aanpak sta je zelf?


Het zorgde voor duidelijkheid die me geholpen heeft om in moeilijke situaties vooruit te kunnen. Een coach geeft je niet de antwoorden, maar helpt jou om ze zelf te formuleren. Je moet wat dat betreft vooral bij jezelf ten rade gaan en Sandra is een kei om je daarin te coachen.


Juist als het goed gaat, kan reflecteren met een coach je helpen om nog meer te groeien en ervoor zorgen dat je lekker in je vel blijft zitten


Ga vooral aan de slag met een coach als je eens met iemand wil sparren en niet als je pas klem zit.

Puck
oktober 2020

Ik ben echt van mening dat het coachingtraject het begin is geweest van een aantal veranderingen. Het heeft me het duwtje in de goede richting gegeven. In mijn werk heb ik op dit moment een functie waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou kunnen/durven. 


Ik heb hierbij echt geluisterd naar mijn eigen behoeften. Het was het afgelopen jaar echt niet altijd even gemakkelijk, mede door Corona, maar ik heb zo veel geleerd en positieve energie opgedaan. Doordat ik me meer bewust ben van mijn kwaliteiten, zet ik deze ook meer bewust in en dat geeft vertrouwen.


Doordat ik me bewust ben van mijn gedachten, beheersen zij minder mijn leven en houd ik ruimte over voor alle belangrijke dingen. Dat is zo waardevol.

Jessica
oktober 2020

Sandra is een toegewijde coach om het juiste talent zichtbaar te maken. Ze keek tijdens het coachtraject naar wat ik leuk vind, maar ook wat ik kan combineren met mijn passie(s). Het traject werd aangepast op mijn behoeftes en het contact is laagdrempelig.


Het coachtraject heeft mij inzichten en handvatten gegeven op werk- en privé-gebied. Ik doe nu een opleiding waar ik heel veel plezier uit haal en ik kan daardoor met een glimlach naar de toekomst kijken.


Sandra biedt een luisterend oor en ze voelt de situatie goed aan. Er was veel humor tijdens onze sessies aanwezig en de gesprekken waren prettig en verhelderend. Ze straalt rust en vertrouwen uit, neemt de tijd en geeft mij de ruimte om dingen te voelen of te zeggen. Daardoor ligt de drempel om bepaalde onderwerpen te bespreken erg laag ligt.


Ze geeft op een fijne manier feedback en je krijgt (tijdens de oefeningen) de ruimte om zelf na te denken over jouw eigen talenten en eigenschappen. 


Eigenlijk alleen maar positieve punten. Het was een waardevol traject!

Stephany Pechler
fotograaf van profielfoto's oktober 2020

Tijdens mijn burn-out was Sandra mijn houvast. Ze gaf me ruimte, moedigde mij aan en schroomde niet om kritisch te zijn. Soms aan de keukentafel, een andere keer wandelend, hielp ze mij om weer dicht bij mezelf te komenInzichten in mijn drive, mijn kwaliteiten en uiteindelijk weer plezier in het werken. Weliswaar bij een andere organisatie, maar eentje die bij mij past en waar ik mezelf kan zijn en waar mijn kwaliteiten tot zijn recht komen.

 

Luisteren, ondersteunen, aanmoedigen, stappen maken en loslaten. Met kennis vanuit de theorie en aandacht vanuit het hart. Maatwerk ten top.

 

Alice heeft tijdens het coachtraject een nieuwe baan gevonden.

Alice
september 2020

De gesprekken met Sandra tijdens mijn coachingstraject waren altijd prettig en soms ook confronterend. Ik ben hierdoor tot nieuwe inzichten gekomen die mij verder helpen.


Sandra straalt veel rust uit en heeft een professionele, respectvolle en empathische houding. Zij weet mensen uit te dagen en te stimuleren om hun kwaliteiten écht in te zetten.


Sandra heeft mij gemotiveerd om meer uit mijn werk te halen en een opleiding te gaan volgen.

Marriët Koen
maart 2020

Uiteraard had ik geen coach nodig, maar uit nieuwsgierigheid ben ik toch eens gaan praten. En wat blijkt? Het was heel nuttig. Sandra is een prettige coach die mij geholpen heeft om mijn gedachten helder op een rij te krijgen. Door de juiste vragen te stellen en mij nuttige gedachten-experimenten te laten doen.

 

Heb je coaching nodig voor jouw loopbaan, dan kan ik Sandra van harte aanbevelen!

Christiaan
februari 2020

Als eventmanager bij Stichting De Broekriem (nu JobOn ) heb ik met Sandra een workshop mogen organiseren voor werkzoekenden over het vinden van je passie en missie.


Ik had al eens eerder aan een workshop van Sandra mogen deelnemen en dat smaakte naar meer.


Sandra is zeer betrokken, enthousiast, inspirerend en diepgaand. Zij stelt zich open en kwetsbaar op, waardoor ze een veilige en verbonden sfeer creëert. Met een glimlach en een vleugje humor weet ze mensen te raken en dicht naar zichzelf te brengen.


Sandra stemt haar coaching intuïtief goed af op de persoon en weet daardoor de juiste inzichten aan te reiken. Ze leert mensen om weer te luisteren naar zichzelf en uit hun hoofd te komen. Voor de coachingstrajecten neemt zij ruim de tijd.


Ik heb veel waardevolle woorden ontvangen en ben met nieuwe inzichten naar huis gegaan.

Martin de Kwant
februari 2020

Het coachtraject heeft mij geleerd om beter naar mijzelf te luisteren.


De manier waarop gecoacht werd met een duidelijk doel en praktische oefeningen heb ik als heel positief ervaren.


Sandra is een coach die zich verdiept in de organisatie waarbinnen iemand werkzaam is en de werkomgeving van de betrokkene, dit maakt het makkelijker om over concrete kwesties te praten die met de werkzaamheden en/of de werkomgeving te maken hebben. Bij elke kwestie werd een een passende oefening ingezet, waardoor ik weer andere inzichten kreeg.


Marianne heeft haar baan behouden en gaat nu op een andere manier met vraagstukken om.

Marianne
voorjaar 2020

Ik was vastgelopen in mijn leven. Het lukte mij niet zelf om in beweging te komen. Soms heb je een onafhankelijke blik van buitenaf nodig, omdat je zelf te dicht op de situatie zit. Ik heb Sandra gevraagd mij hier bij te helpen.


Samen hebben wij gewandeld in het Lage Bergse Bos in Rotterdam. Door met Sandra te wandelen ben ik niet alleen fysiek in beweging gekomen, maar ook mentaal. Tijdens de wandeling stelde Sandra heldere, uitdagende en soms confronterende vragen waardoor ik over mijn situatie na moest denken. Ook maakte ze mij hierbij bewust wat dit van binnen met mij deed.


Sandra gebruikte haar invoelende vermogen om mij te blijven uitdagen en de natuur als spiegel voor de situatie waar ik mee worstelde. Soms was dit uitdagend, soms confronterend, maar altijd met respect en zonder enig oordeel of veroordeling.


Dit heeft mij enorm geholpen en hierdoor durfde ik mij volledig open te stellen. Sandra coacht echt van mens tot mens en dat vind ik één van haar unieke kwaliteiten. Sandra is een goede natuur- en wandelcoach en een erg fijn en prettig mens.


Binnenkort ga ik weer met haar op pad!

Marcel
februari 2020

Het coachingstraject met Sandra heeft mij blij verrastIk ging dit traject in met mijn ervaringen met eerdere soortgelijke begeleidingsgesprekken, waarbij de oorsprong van mijn handelen altijd werd gezocht in de opvoeding. Anders dan een neerslachtig gevoel, leverde mij dit geen aanknopingspunten op.


Het traject met Sandra daarentegen was heel erg in het hier en nu. Gericht op de manier waarop ik met mijn gedachten en gevoelens om kan gaan, in plaats van te zoeken naar de herkomst ervan. Samen hebben wij gezocht naar de manier waarop ik nu sterker kan zijn en op welke manier ik mijn kwaliteiten kan inzetten. Dit traject heeft mij inzicht opgeleverd in mijn belangrijkste drijfveren in mijn werk en het leven én in de kernkwaliteiten die ik daarbij heb ontwikkeld.


De praktische aanknopingspunten van Sandra pas ik nu toe. Met deze kennis heb ik ook de rust dat ik mij wel red. Waar ik ook werk.

Anneke
najaar 2019