Over Sandra

In 2009 ben ik als coach gaan werken, maar eerlijk gezegd voer ik al heel lang gesprekken met mensen over onderwerpen die er echt voor hen toe doen. Ik houd ervan om mensen te ontmoeten en gesprekken te voeren. Wanneer ik in gesprek ben met iemand, verdwijnt de rest van de wereld. Veelal gaat de tijd voorbij zonder dat ik het in de gaten heb, en wat ik zeg of doe, gaat moeiteloos, vanzelf. 

 

Het maakt mij oprecht blij als iemand iets ontdekt over zichzelf, of over zijn of haar werkelijkheid. En wanneer ik merk dat het gesprek naast verdieping ook plezier, inspiratie of enthousiasme oproept (bij de ander en bij mij). Mooi om te zien dat iemand in beweging komt. En dat wat hij of zij doet precies kloppend is.

 

En dan, tijdens of na het traject, ontvang ik een foto, een appje of een e-mail waarin ik lees dat dat wat echt gewild wordt, lukt of ontstaat. Daar word ik oprecht blij van. En ervaar ik verwondering, keer op keer. 

 

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten. 

Hartelijke groet,

 

 

Waarom ‘Morene’?

Als kind ging ik vaak met mijn ouders en broer naar Oostenrijk. We maakten vele bergwandelingen en mijn broer en ik ontdekten het snowboarden. 

Op een keer in de zomer, na het snowboarden op een gletsjer, bezochten we samen een ijsgrot binnenin die gletsjer. De kleur van het ijs was zo prachtig blauw. Het was als een andere wereld en toch heel tastbaar. Ik herinner mij de verwondering. 

 
Later hoorde ik de naam morene in de betekenis van een landschap dat door de gletsjer gevormd is
 
Het gletsjerijs is voor mij een metafoor voor vastgezette blokkades/overtuigingen/emoties/energie in een mens. Door zonlicht (bewustzijn) en warmte (liefde) kan ijs in water veranderen en weer stromen. Dan wordt de laag onder het ijs (jouw essentie) meer zichtbaar en voelbaar. En om meer vanuit je essentie te mogen te leven is echt heel, heel fijn. 

Verandering gaat voor mij dan ook meer over ont-dekken, ont-wikkelen, ont-moeten. Om meer te kunnen leven in vrijheid, open, lichter en meer vanuit rust, verbinding en verwondering. Wat er ook in je leven gebeurt.