Over Sandra

Mijn naam is Sandra, een onafhankelijke, Noloc & CMI-gecertificeerde coach. Ik help mensen met (lastige) vraagstukken in het werk en in het persoonlijke functioneren.

In vijf tot acht gesprekken weet je waar het jou echt om gaat. Wat belangrijk voor je is en waar je goed in bent.

Je ontdekt dat daar ook je plezier en voldoening zit. En niet alleen weet je dit, maar ervaar je het ook.

Tijdens de gesprekken kom je erachter dat je een groot potentieel hebt. En door te experimenteren ontdek je wat voor jou werkt en waar is.

Je leert op een andere manier omgaan met  (belemmerende) gedachten & gevoelens. En krijgt daardoor beter zicht op waar je nu echt naar verlangt. 

Veilig, open, zonder oordeel, positief en in het hier en nu. Vanuit een rotsvast vertrouwen dat het je lukt om antwoorden te vinden. 

Er ontstaat duidelijkheid, rust, richting, beweging, daadkracht en vertrouwen.

Wil je graag een keer een oriënterend en vrijblijvend gesprek, stuur me bij voorkeur een e-mail. Dit oriënterende en vrijblijvende gesprek leidt vaak al tot verheldering. 

Hartelijke groet,

Reviews

Martin de Kwant

Als eventmanager bij Stichting De Broekriem (nu JobOn ) heb ik met Sandra een workshop mogen organiseren voor werkzoekenden over het vinden van je passie en missie.

Ik had al eens eerder aan een workshop van Sandra mogen deelnemen en dat smaakte naar meer.

Sandra is zeer betrokken, enthousiast, inspirerend en diepgaand. Zij stelt zich open en kwetsbaar op, waardoor ze een veilige en verbonden sfeer creëert. Met een glimlach en een vleugje humor weet ze mensen te raken en dicht naar zichzelf te brengen.

Sandra stemt haar coaching intuïtief goed af op de persoon en weet daardoor de juiste inzichten aan te reiken. Ze leert mensen om weer te luisteren naar zichzelf en uit hun hoofd te komen. Voor de coachingstrajecten neemt zij ruim de tijd.

Ik heb veel waardevolle woorden ontvangen en ben met nieuwe inzichten naar huis gegaan.

Marriët Koen

De gesprekken met Sandra tijdens mijn coachingstraject waren altijd prettig en soms ook confronterend. Ik ben hierdoor tot nieuwe inzichten gekomen die mij verder helpen.

Sandra straalt veel rust uit en heeft een professionele, respectvolle en empathische houding. Zij weet mensen uit te dagen en te stimuleren om hun kwaliteiten écht in te zetten.

Sandra heeft mij gemotiveerd om meer uit mijn werk te halen en een opleiding te gaan volgen.

Stephany Pechler (heeft de foto’s van mij op de website gemaakt!)

Sandra is een toegewijde coach om het juiste talent zichtbaar te maken. Ze keek tijdens het coachtraject naar wat ik leuk vind, maar ook wat ik kan combineren met mijn passie(s). Het traject werd aangepast op mijn behoeftes en het contact is laagdrempelig.

Het coachtraject heeft mij inzichten en handvatten gegeven op werk- en privé-gebied. Ik doe nu een opleiding waar ik heel veel plezier uit haal en ik kan daardoor met een glimlach naar de toekomst kijken.

Sandra biedt een luisterend oor en ze voelt de situatie goed aan. Er was veel humor tijdens onze sessies aanwezig en de gesprekken waren prettig en verhelderend. Ze straalt rust en vertrouwen uit, neemt de tijd en geeft mij de ruimte om dingen te voelen of te zeggen. Daardoor ligt de drempel om bepaalde onderwerpen te bespreken erg laag ligt.

Ze geeft op een fijne manier feedback en je krijgt (tijdens de oefeningen) de ruimte om zelf na te denken over jouw eigen talenten en eigenschappen. Eigenlijk alleen maar positieve punten. Het was een waardevol traject!

Stephanie

Mijn doel van het korte ontwikkeladviestraject was om meer bewustzijn te creëren van mijn kwaliteiten en vaardigheden, dat hebben we op een fijne, speelse manier gedaan gedurende het traject, wat voor mij goed werkte. Ik weet beter wat ik belangrijk vind in een nieuwe baan en kan daar nu actief naar op zoek. 

Sandra is een fijn mens, ze straalt rust uit en weet met haar kennis en doortastendheid snel tot de kern te komen. Sandra heeft een positieve kijk op dingen, wat erg verfrissend en opbeurend werkt.