Coaching

Wat zijn vraagstukken?

Ik vertrek bij mijn coaching bij jouw vraagstuk. Sinds ik in 2009 gestart ben met het voeren van coachgesprekken heb ik erg diverse vraagstukken voorbij zien komen.

 

Denk bijvoorbeeld aan… 

 

 

Vraagstukken op het werk:

Hoe ga ik om met stress, burn-out, outplacement? Wat zijn mijn talenten en drijfveren? Wanneer ervaar ik werkplezier?  Hoe vind ik een betere balans en een heldere richting in mijn loopbaan – werk?


Vraagstukken op het
persoonlijke vlak:

Hoe kan ik op een andere manier omgaan met verlies, grote veranderingen, onzekerheid, spanning, het stellen van grenzen of (hoog)sensitiviteit? Meer zelfvertrouwen en veerkracht ervaren?


Vraagstukken over
zingeving:

Waar kan ik een zinvolle bijdrage aan leveren? Wie ben ik? Alles gaat goed en toch voel ik onrust, ontevredenheid. Waar gaat het mij echt om? 

 

Vanuit een andere tak van mijn bedrijf begeleid ik ook mensen bij zelfrealisatie, zelfbevrijding, non-dualiteit, het doorzien van de ik-illusie, leven vanuit zijn. Vragen waarbij spiritualiteit en wetenschap elkaar ontmoeten. En organiseer ik stiltewandelingen. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, dan verwijs ik je graag naar mijn andere website: www.sandradonkers.nl

  

 

Wat is jouw vraagstuk?

In een aantal gesprekken kom je te weten waar het je bij jouw vraagstuk echt om gaat. Je krijgt een heel helder beeld van wat nu echt belangrijk, waardevol en richtinggevend voor je is.

 

Door je hiermee te verbinden ontdek je jouw groot potentieel aan kwaliteiten, talenten, vermogens, drijfveren. Je leert met andere woorden kijken naar de verschillende informatiebronnen in jezelf.

 

Door jezelf toe te staan om te experimenteren, ontdek je wat voor jou werkt en voor jou waar is. Je vindt heldere antwoorden en komt in beweging  

 

 

Mijn benadering in een notendop

Professioneel en betrouwbaar. Ik benader je vanuit een rotsvast vertrouwen dat je jouw antwoorden vindt en dat veilig, open, zonder oordeel, positief en in het hier en nu.

 

Dan ontstaat er iets moois: helderheid, rust, richting, ruimte, vrijheid, vreugde, beweging, nieuwsgierigheid, daadkracht, durf en vertrouwen.

 

En wat blijkt? Er is veel meer mogelijk dan je eerst dacht.

 

Hier kun je wat meer lezen over mijn werkwijze.

 

 

Nieuwsgierig naar hoe anderen hun coachingstraject hebben ervaren? Neem dan hier eens een kijkje.