Kom uit je hoofd – Wandelingen

Kom uit je hoofd – Wandelingen in het Kralingse Bos in Rotterdam!

Stress en spanning worden vaak veroorzaakt doordat we teveel worden opgeslokt door onze gedachten en negatieve scenario’s. Gelukkig is er een andere manier is om hiermee om te gaan. Tijdens deze wandelingen leer je nieuwe vaardigheden en tools die je helpen om uit je hoofd te stappen en op een creatieve, gemotiveerde en effectieve manier actie te ondernemen.

Wanneer we geconfronteerd worden met complexe situaties of we problemen tegenkomen waarvoor we geen directe oplossingen hebben, blijft ons denken actief zoeken naar een uitweg. Onze gedachten werken als een magneet, waardoor we alle aandacht erop richten. Dit kan resulteren in spanning, vermoeidheid en onrust in ons lichaam wanneer de situatie of het probleem aanhoudt. Dit verlamt ons en zorgt voor een gevoel van machteloosheid, alsof we geen controle hebben over de situatie. Maar dit hoeft niet zo te zijn.

Meld je aan voor deze wandelingen en ontdek hoe je creatief kunt denken en intrinsiek gemotiveerd kunt raken. Je zult nieuwe perspectieven vinden en in staat zijn om doelgerichte actie te ondernemen in plaats van vast te zitten in een vicieuze cirkel van negatieve gedachten.

Waar en wanneer?
De wandelingen vinden plaats op 8, 15,22 en 29 september 2023 in het prachtige Kralingse Bos in Rotterdam en starten om 10 uur, waarna we rond 12 uur eindigen. Om de ervaring persoonlijk te houden, is het maximum aantal deelnemers beperkt tot acht personen.

Prijs?
De prijs van de vier wandelingen bedraag € 245 (incl. oefeningen, handouts) Er is een vroegboekkorting van € 20 voor wie nog in juli inschrijft.

Als je wilt deelnemen, neem dan contact met mij op via info@sandradonkers.nl of info@morene-coaching.nl