Coaching in existentieel welzijn

Afgelopen week heb ik de cursus Counseling  en Coaching in Existentieel Welzijn van KU Leuven afgerond. 🙂

 

Aan de ene kant ben ik opgelucht dat ik deze week voor donderdag geen module hoef af te ronden. Aan de andere kant vind ik het ook jammer dat het klaar is, want ik vond het zo interessant en inspirerend! Helemaal omdat ik geleerde vaardigheden en werkvormen al meerdere keren heb kunnen toepassen. En ik heb gemerkt dat die echt werken en behulpzaam zijn. Dat geeft vreugde, voldoening, dankbaarheid en richting!

 

Vanuit Morene Coaching bied ik ook individuele begeleiding bij: 

    • relatieproblemen of echtscheiding;

    • ziekte van jezelf of een dierbare; 

    • het aanbreken van een nieuwe fase in je leven wegens de geboorte van kinderen, omdat de kinderen net het huis uit zijn of omdat je met pensioen gaat en je op zoek bent naar een nieuwe oriëntatie en zingeving in je leven.

Op deze momenten in het leven is het fijn om dit te kunnen bespreken met iemand die er speciaal voor je is.

 

Iemand die echt aanwezig is, luistert en niet oordeelt. Die de vraag hoort achter de vraag, de achterliggende behoefte ziet en aansluit bij een dieper verlangen waar soms nog geen woorden voor zijn.

 

Iets voor jou of voor iemand die je kent? Neem vrijblijvend contact met me op: info@morene-coaching.nl

 

Hartelijke groet,

 

Sandra