Voelen

Vandaag kreeg ik zo’n mooie feedback tijdens het coachgesprek.

Hij zei tegen mij: San, jij spreekt een andere taal. Ik vind het moeilijk om te benoemen. Het is een taal die niet in mijn hoofd landt, maar ergens anders in mij. Het is niet zoals bij anderen, die vullen mijn hoofd en maken mijn hoofd zwaarder. Dit komt meer in mij terecht. Je spreekt meer mijn taal.

Zijn feedback maakte me oprecht blij. Want dat is wat ik hem zo gun. Dat hij meer van binnenuit mag en kan leven, vanuit wie hij echt is.

Wel mooi hoe dat aansluit bij andere feedback die ik in de afgelopen anderhalve week heb gekregen.

Afgelopen maandag kreeg ik van een andere deelneemster te horen dat ze ook aan mij had gedacht. Ik was op de tweede dag van de training ‘Talentgedreven werken met kinderen’ van de Blij met Mij Academie. Ze had, bij het zoeken naar een coach voor zichzelf bij haar in de buurt, aan mij had gedacht. Ze zocht een gevoelsmens net als ik, vanuit een innerlijk weten dat juist dat haar zou helpen.

En weer een andere deelneemster zei tegen mij, dat ze mijn taalgebruik zo mooi vond. Ze had geluisterd terwijl ik werd geïnterviewd over waar ik zo blij van word. De woorden die omcirkeld werden na dit interview waren: verwondering, verbinding (met mensen, de natuur, het leven zelf, met jezelf), verrassen, speelsheid, het mogen, de magie dat het er is – dat het ontstaat.

En als talent kreeg ik ‘de momentgenieter’ terug (van de talententool: MyTalentbuilder). Vanmorgen in het boek van Els Pronk en Elke Busschots ‘Talentgedreven onderwijs geven’ viel het boek open op het gedichtje ‘momentgenieter’:

Momentgenieter

Ik houd van kleine dingen

En geniet van het moment.

Je zou het zo niet zeggen

maar dat is een talent.

Ik kijk wat op mijn pad komt,

door verrassingen gestuurd.

Het geeft me extra energie,

ook als het wat langer duurt.

Het is echt fijn om jezelf te kunnen en mogen herkennen in dat wat je blij maakt. En wat voor jou zo vanzelfsprekend is. Vaak gaat het dan ook over datgene wat je zo belangrijk voor je is, wat je drijft.

Wanneer ik terug krijg, dat dat zijn weerslag vindt in de woorden die ik gebruik, ga ik van binnen stralen.

Hartelijke groet,

Sandra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *